< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES kétvégű dildó Her-Her Overlap 3 - realisztikus, testszínű, hajlítható, eltérő vastagságú végekkel, vízálló, PVC ( 38 cm )

5 699 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa Novelties kétvégű dildó

Chisa Novelties Her-Her Overlap 3 egy puha, 2 végű, valósághű, nagy méretű, erezett felületű, motor nélküli, részletgazdag, ultra realisztikus dildó. Meglehetősen puha és rugalmas, de elég erős az erőteljes használathoz is.

A 2 vége eltérő méretű. Anyaga ftalát (phthalate)mentes PVC. A Chisa Novelties Her-Her Overlap 3 erotikusan masszíroz. Szilárd, ugyanakkor kellőképpen rugalmas, tapintása puha, bársonyos. Laboratóriumban tesztelt testbiztos anyagokból készült, nem tartalmaz ftalátokat, szintetikus illatanyagot, paraffint. Ergonomikus kialakítású, követi a test vonalait, hajlékony, így dupla behatolásra is alkalmas.

Csak a képzeleted szab határt azzal kapcsolatban, hogy mit tehetsz ezzel a dildóval. Nagyon flexibilis, formára hajlítható, a maximális  élvezet érdekében.

A Chisa Novelties Her-Her Overlap 3 még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, vízálló kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának!

A Chisa Novelties Her-Her Overlap 3 tisztítása egyszerű.

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

 

Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag.

Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat. Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal.

kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez.

Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.  Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket.

 

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. A termékápolás tekintetében pedig érdemes beszerezned a regeneráló porok közül egyet. Ez az örömszerződ anyagának minőségét is óvja. Mi mondtuk, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz! :)

 

 Használata:

  • A megfelelő síkosítást követően kedved szerint játszadozhatsz a dildóval
  • Használatával a saját tempódban élvezhetsz el, a kívánt módon
  • A játék végeztével elengedhetetlen a megfelelő tisztítás



Tulajdonságok:

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Hossza: 38 cm
  • Átmérő: 2.5-3.4 cm
  • Színe: testszínű
  • Ergonomikus forma
  • Élethű kivitelezés
  • Könnyű tisztítás
  • Testbiztos anyag (PVC)
  • Kétvégű
  • Hajlékony
  • Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott
  • Dupla behatolásra is alkalmas



Fedezze fel a Chisa Novelties Her-Her Overlap 3 minden centiméterét, ívét és dudorát! Függetlenül attól, hogy vaginális, vagy anális behatolásra vágyik, garantáltan felejthetetlen szórakozásban lesz része.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!